Opi tekemällä inspiroivaa työtä

Ontimen missiona on mullistaa asiakasviestintä strategisten liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseksi. Täällä sinulla on mahdollisuus työskennellä lahjakkaiden, kasvuun keskittyneiden henkilöiden kanssa yritystason liiketoimintaprosessien automaatiossa, robotiikassa, SaaS-liiketoimintamalleissa ja erilaisissa toimialakohtaisissa tapauksissa.

Tee siis älykäs ura siirtymällä innovatiivisen matkaviestinnän maailmaan.

2022_On-time_illustrations_01-05
2022_On-time_hero-arrow-icon_01-01-01

Tällä hetkellä etsimme

Mitä voit odottaa meiltä

Ensisijaisesti etänä -periaate – Terästettynä toimistoilla parhailla paikoilla

Toimistomme sijaitsee ensisijaisesti Google Meetissä. Tapaamme verkossa päivittäin ja viikoittain. Lisäksi niille meistä, jotka haluavat työskennellä hyvin suunnitellulla toimistolla ja nauttivat tapaamisista kollegoiden ja asiakkaiden kanssa, meillä on ihastuttavat toimistot parhailla paikoilla Helsingissä ja Jyväskylässä.


Työroolit ja ihmiset eroavat toisistaan: arvostamme jokaisen erilaisia ​​vuorovaikutustarpeita ja työrauhaa. Siksi olemme valinneet joustavan lähestymistavan hybridityöskentelyyn, jossa yhdistämme luontevasti etätyön ja tapaamiset tarpeen mukaan rennon ilmapiirin toimistoilla, loistavilla paikoilla kaupunkien keskustoissa.

Jatkuva pyrkimys merkitykselliseen työhön

Koska toimimme automaatioiden parissa, on sanomattakin selvää, että haluamme tehdä päivittäisestä työstämme mielekkäämpää, helpompaa ja sujuvampaa automatisoimalla rutiineja ja käyttämällä huippuluokan työkaluja ja ohjelmistoja. Olemme kiinnostuneita digitaalisuudesta ja viestinnästä sekä työssä että vapaa-ajalla.


Automatisoimalla käytämme energiaamme mielekkäämpiin tehtäviin ja saamme aikaan tuloksia. Tapaamalla asiakkaita pääsemme kaikki näkemään, kuinka ratkaisumme mullistavat heidän työelämäänsä ja miten tuloksemme tekevät työstämme palkitsevaa ja liiketoiminnastamme kannattavaa.

Työkavereilla on iso rooli siinä, viihtyykö töissä. Palkkaamme henkilön aina ennen CV:tä. Ja koska arvostamme monimuotoisuutta, sinä voit olla vapaasti omanlaisesi, itsesi.

Kansainvälinen ihan käytännössä – pääkieli englanti

Jokapäiväinen työympäristömme on kansainvälinen ja työkielemme on englanti. Kollegamme eri taustoista ja kulttuureista ovat lämpimästi tervetulleita.

Kilpailukykyinen palkka – palkitsemme tulokset lisäansioin

Emme ole ensi kertaa rakentamassa menestyksekästä liiketoimintaa, joten voimme tarjota kilpailukykyisen palkan. Samalla uskomme myös, että upeista tuloksista pitää palkita lisäansioin. Siksi meillä on myös työkalut ja halu rakentaa lisäbonusjärjestelmiä ja kumppanuuspolkuja sitä janoaville. Vain sinun kunnianhimosi asettaa rajat.

Tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä

 

Joillakin meistä on perhe, toiset ovat sinkkuja, jotka rakastavat matkustamista. Olosuhteista riippumatta haluamme varmistaa terveellisen tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä – koska ymmärrämme sen tärkeyden.

 

Aito tuki

Haluamme tukea, auttaa, kuunnella ja rohkaista. Arvostamme huumoria ja haluamme varmistaa, että kaikilla menee hyvin. Toisilta (ja toisiltaan) oppiminen on tärkeää. Tiedämme, että ainoa tapa menestyä on tiimityö. Tämä on visiomme rehellisestä ja läpinäkyvästä johtamistyylistä ja se on mittapuu, jolla kaikkea toimintaamme mitataan.

...ja kirsikkana kakun päällä

2022_On-time_icons_01-05

Kasvatat takuuvarmasti työntekijäarvoasi

Kokemuksen kartuttaminen automaatiosta, robotiikasta, fintechistä, SaaS-liiketoimintamalleista ja kasvukeskeisestä start-up mentaliteetista lisää taatusti arvostustasi työmarkkinoilla.

Meillä jokaisella on myös henkilökohtainen suunnitelma ja budjetti osaamisen lisäämiseen ja uralla kehittymiseen.

2022_On-time_illustrations_01-07

Tarinamme

On-Time – Paljon enemmän kuin pelkkä viestintäalusta

Tarinamme alkoi vuonna 2013, kun toinen perustajamme Pasi Matilainen tarvitsi kyselytutkimuksen vetämälleen kansalaisjärjestölle. Pasi kyseli tarjouksia eri tutkimustoimistoista ja tuli siihen lopputulokseen, että hinnat ovat mahdottomia pienen järjestön budjetille. Niinpä hän päätti koodata kyselyä varten puhelurobotin itse.

On-Timen takana ja rinnalla

Olemme Jokainen startup tarvitsee vahvoja tukivoimia. Tutustu meidän.

ali-omar-on-time

Ali Omar

 • Sijoittaja 30 startup-yrityksessä ja yksi Suomen aktiivisimmista b2b-puolen SaaS-liiketoiminnan sijoittajista
 • Finnish Business Angel of the Year 2019
 • Toiminut Med Groupin, erään Suomen nopeimmin kasvaneista terveydenhuolto-sektorin palveluyrityksistä, varatoimitusjohtajana

“Ali tuo meille huipputason osaamista ja kokemusta nopeasti skaalautuvan liiketoiminnan johtamisesta. Lisäksi saamme ison kasan toimialaosaamista b2b-puolen SaaS-liiketoiminnasta sekä terveydenhuolto-sektorista, kokemusta kasvun vaatiman rahoituksen järjestämisestä ja suoria suhteita merkittäviin suomalaisiin pääomasijoittajiin.”

lennu

Lennu Keinänen

 • Paytrailin perustaja ja verkkomaksamisen uranuurtaja
 • Woimetin ja Flashnoden toimitusjohtaja
 • Pääomasijoittaja, joka keskittyy kasvu-uralla oleviin disruptiivisiin b2b-puolen ohjelmisto- ja teknologiayrityksiin
 • Kasvuyritystapahtuma Kasvu Openin päätuomari vuodesta 2019 alkaen

“Käytännön tekemisen kautta syntyneet tulokset, disruptiivinen teknologia ja globaalilla tasolla valtava markkina olivat keskeiset syyt, joiden ansiosta Lennu päätti lähteä mukaan tukemaan On-Timen kasvutarinaa.”

vesa

Vesa Lehtinen

 • Hallitusammattilainen sekä kokenut ja käytännönläheinen enkelisijoittaja, jonka salkku on hajautettu pääosin IT-, terveys-, clean tech- ja food tech -sektoreille
 • Ollut mukana perustamassa kuutta yritystä
 • Yli 25 vuoden kokemus sarjayrittäjyydestä ja liike-elämästä

“Vesalla on laajat verkostot ja nopea kyky hoksata bisneksen mahdollisuus markkinassa. Kokonaisuudet hahmottuvat nopeasti, ja moneen käytännön ongelmaan löytyy hänen verkostostaan apu.”

1609003941552

Kati Rauhaniemi

 • Palkittu vuoden naisyrittäjänä
 • Kasvuyrityshautomo Yritystehtaan toimitusjohtaja
 • aktiivinen enkelisijoittaja

"Strategisen markkinointiviestinnän syväosaamisen ansiosta Kati auttaa meitä ymmärtämään markkinointiviestintäalan muutosprosesseja ja näkemään niissä erilaisia liiketoimintamahdollisuuksia."

gorilla-capital-management-logo

Gorilla Capital on ammattimainen, rekisteröity vaihtoehtoisrahasto, joka on sijoittanut jo yli sataan yritykseen Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Tanskassa. Gorillan sijoituskohteina on tyypillisesti yrityksiä ja tiimejä joiden keskiössä on intohimo ja taito asiakkaan ongelman ymmärtämiseen ja jotka rakentavat aitoa liiketoimintaa pääomatehokkaasti.

Liiketoimintaamme ohjaavat periaatteet

Yksi viestintäkanavistamme automaattinen puhelu on erityisesti Suomessa asiana uusi ja siihen sisältyy kysymyksiä, joihin ei voi suoraan soveltaa muiden alojen normistoa. Olemme vahvasti tekemisissä ihmisten yksityisyyteen, henkilötietosuojaan, tietoturvaan ja eettisesti oikein toimimiseen liittyvien näkökulmien kanssa. Usein toimintamme yhteydessä keskustellaan myös asiakaskokemukseen ja maineeseen liittyvistä kysymyksistä. Muutoksen edelläkävijäyrityksenä meillä on vastuu näiden asioiden huomioimisesta ja siitä, minkälaista yhteiskuntaa luomme jälkipolvillemme.