Tarinamme - näin kaikki alkoi

On-time teknologiayritys, joka automatisoi puhelinviestinnän useisiin yrityskäyttötapauksiin. Alustamme tukee asiakkaidesi, kontaktisi tai asiakkaidesi tavoittamista, sitouttamista ja aktivointia mobiiliystävällisten kanavien, kuten puheluiden ja tekstiviestien, kautta. Ohjelmisto tarjoaa pilvipohjaisen, koodittoman, ketterän alustan, joka auttaa rakentamaan viestintäkampanjoita nopeasti ja helposti.

2022_On-time_illustrations_01-04
2022_On-time_hero-arrow-icon_01-01-01

Vuonna 2017 Pasi ja nykyinen toimitusjohtajamme Teemu Valkonen tutustuivat toisiinsa töiden merkeissä. Kaksikko päätti pian yhdistää voimansa ja alkoi kehittää puhelurobottia eteenpäin. Tavoitteeksi muodostui suunnitella sen pohjalta kokonainen mobiiliviestintäalusta monipuoliseen markkinointikäyttöön.

Vuonna 2019 Teemu aloitti On-Timen täysipäiväisenä toimitusjohtajana, ja Jon-Erik Talvio sekä Matias Nygård tulivat mukaan yritykseen työskentelemään asiakashankinnassa ja asiakasprojektien parissa.

Alustan perusteellinen testaaminen ja puheluiden lisäksi myös muiden viestintäkanavien testaaminen alkoi samana vuonna. Ensimmäisinä vuosina yli 50 eri käyttötapausta analysoitiin puheluista ja viesteistä kerätyn datan perusteella. Aineisto käsitti yli miljoona viestiä ja ml. soitettua puhelua. Vuonna 2020 meillä oli perusteellinen käsitys siitä, kenelle, miten ja milloin viestit ja puhelut kannattaa kohdistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja hyödyn saavuttamiseksi.

2022_On-time_illustrations_01-09
2022_On-time_illustrations_01-16

Tällä hetkellä On-Timella on asiakkaina kymmeniä tunnettuja yrityksiä ja organisaatioita ympäri Suomea ja muita Pohjoismaita. Alustamme jatkaa kehittymistään koko ajan yhdessä liiketoimintamme kanssa, jotta pystymme aina vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.

Olemme mukana luomassa eettisiä ja juridisia pelisääntöjä nopeasti kasvavalle robottipuhelu-alalle. Haluamme osaltamme varmistaa että alan yhteinen toimintamalli on kaikin puolin kestävä. Tätä työtä teemme yhdessä mm. ASML (Asiakkuusmarkkinointiliitto) huippuammattilaisten kanssa.

On-Timen liiketoimintaa ohjaa aito halu auttaa asiakkaitamme kasvamaan ja tehdä maailmasta parempi. Tarinamme on vasta alussa.

 

Haluatko kuulla lisää?

Varaa aika tapaamiseen!

Esittelemme sinulle henkilökohtaisesti monikanavaisen viestinnän mahdollisuudet ja edut, jotta voit saavuttaa liiketoimintatavoitteesi On-Time Mobile Communication Platformin avulla.

mobile_communication