Takaisin asiakastarinoihin

AI4Value: Robotti sopi tapaamisia toimitusjohtajan puolesta

Kun tekoälyfirma AI4Value halusi käydä läpi laajan listan kontaktejaan, kiireisen toimitusjohtajan puolesta puhelut soitti luonnollisesti robotti.

Ontime FI

helmikuuta 05, 2022

 

AI4Value on markkinapaikka tekoälyosaamiselle ja algoritmeille. Yhtiön toimitusjohtaja ja perustaja Katriina Valli on seurannut tekoälyn ja robotiikan kehitystä ja hyödyntämistä sekä tutkimusjohtajan että konsultin näkökulmasta vuosia. Kun yhtiö halusi käydä läpi laajan listan kontaktejaan, oli pelkästään luonnollista, että kiireisen toimitusjohtajan puolesta soittotyön teki Katriinabot.

Brändiviestintää ja tapaamisten sopimista

”Suomessa robottipuhelut ovat vielä aika uusi asia, ja tällaisen palvelun hyödyntäminen sopi erinomaisesti yhtiömme imagoon”, Valli kertoo.

”Tutustuin alan toimijoihin, ja On-Timen osalta palvelun nopeus ja kustannustehokkuus herättivät mielenkiintoni. Myös yhteistyö on pelannut arjessa tosi hienosti! Yhteistyö asiakasrajapinnan kanssa oli helppoa ja mukavaa: sain aluksi puheluskriptistä ehdotuksen, nauhoitus hoitui omin voimin ja sen jälkeen tuotanto hoiti loput. Kaiken kaikkiaan projekti eteni sujuvasti alusta loppuun.”

Nauhoituksen ja kontaktilistojen syötön jälkeen robotti hoiti puhelut. Katriinabot siis soitti Katriinan omalla äänellä kontaktilistalle ja kysyi, kiinnostaako robotiikka ja keinoäly. Lopulta lähes 20 % puheluista päätyi tapaamiseen.

Puheluiden hitrate oli miltei 20 %

”En oikein tiennyt, millaisia tuloksia kokonaisuudelta pitäisi odottaa”, Valli kertoo tyytyväisenä tuloksista. ”Silti lopputulos yllätti positiivisesti Puheluiden hitrate oli miltei 20 %, ja kokonaisuus todella tehokas. Kun alkuvalmistelut oli tehty, robotti soitti puhelut sellaisella vauhdilla, ettei edes lauma ihmisiä olisi pystynyt samaan.”

”Näiden tulosten perusteella tulemme varmasti tekemään yhteistyötä On-Timen kanssa jatkossakin. Kun tulokset olivat todella hyviä jopa tapaamisten varaamisessa, todennäköisesti esimerkiksi asiakastyytyväisyyskyselyissä tulokset ovat vielä paremmat.”

”Harvinaisen järjellistä ja miellyttävää porukkaa”

Katriina-Valli-on-time-730x548

Katriina Valli, CEO and Founder, AI4Value

Myös yhteistyö On-Timen kanssa on toiminut hyvin. Nopean ja kustannustehokkaan toteutuksen lisäksi kiitosta saa yhteistyön sujuvuus:

”Koko On-Timen tiimi, jonka kanssa olen ollut tekemisissä, on harvinaisen järjellistä ja miellyttävää porukkaa. Asiakaskokemus on todella tärkeä osa asiakassuhdetta ja konkreettinen lopputulema tästä onkin ollut, että olen suositellut heitä useille muille tahoille luottaen täysin siihen, että he hoitavat asiansa miellyttävästi ja mallikkaasti.

”Suosittelen On-Timen palvelua kaikille, joilla on tarve olla yhteydessä asiakkaisiinsa ja käyttäjiinsä. Ihan villiksi ei kuitenkaan toki kannata heittäytyä, miettikää tarkkaan hyvät käyttökohteet.”

 

Haluatko kuulla lisää?

Varaa ilmainen 15 minuutin etäesittely

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme saadaksesi selville, kuinka automaattiset puhelut voivat auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi.

mobile_communication

Tietopankki

Asiakastarinat

PostNord Strålfors: Parantaa asiakasviestintää Ontimen kanssa

PostNord Strålfors: Parantaa asiakasviestintää Ontimen kanssa

Opi, kuinka Ontime teki onnistuneen yhteistyön PostNord Stralforsin kanssa tehostaakseen heidän viestintää nykyaikaisilla ratkaisuilla

IPF Digital: Saavutimme erinomaisen ROI:n automaattisilla maksumuistutuksilla

IPF Digital: Saavutimme erinomaisen ROI:n automaattisilla maksumuistutuksilla

IPF Digital saavutti erinomaisen sijoitetun pääoman tuoton Ontimen monikanavaisilla mobiiliystävällisillä automaattisilla maksumuistutuksil...

Kriisiviestintää puhelurobotilla – Tapaus Nooa Säästöpankki

Kriisiviestintää puhelurobotilla – Tapaus Nooa Säästöpankki

Nooa Säästöpankki hyödynsi puhelurobottiamme COVID-19-kriisiviestinnässä erinomaisin tuloksin. Lue lisää!