Takaisin artikkeleihin

On-time - automaattisten puheluiden tulokset

On-time - Automaattisten puheluiden tulokset - Lue tärkeimmät laadulliset mittarimme ja kuinka moni vastanneista kokee puhelun hyödylliseksi.

On-time

heinäkuuta 29, 2020

20 (1)

Keräämme tietoa ihmisten puhelurobottikokemuksista asiakasyritystemme kanssa. Tärkeimmät laadulliset mittarimme ovat puheluiden drop off -prosentin minimointi sekä se, kuinka moni vastanneista kokee puhelun hyödylliseksi.

Molempiin mittareihin vaikuttaa tapa, jolla robotti keskustelee. Tärkeintä on kuitenkin aina pyrkiä tuottamaan hyötyä puheluilla. Olemme jo vuosia opettaneet, että teknologia ei sovi jokaiseen käyttökohteeseen. Osassa käyttökohteista puhelurobotiikka ei ole edes laillista, ja joissakin käyttökohteista ihmisen keskustelu- ja ongelmaratkaisutaito ovat edelleen korvaamattomia. Kun käyttökohde suunnitellaan oikein, valtaosa ihmisistä kokee robotin erittäin hyödylliseksi.

Ihmiset kokevat robotin oivana asiakaspalvelijana ja viestintuojana

Robotin leipälajit ovat yksinkertaisien tehtävien suorittaminen proaktiivisessa asiakaspalvelussa, tiedon kerääminen palvelun kehittämiseksi ja nopea tiedottaminen. Suuret asiakasmassat vaativat suuria kontaktimääriä, ja aikaa ihmisillä on vain rajallinen määrä. Robotti palveleekin useasti käyttökohteissa, joihin yrityksillä ei ole tarvittavia ihmisresursseja.

Kuinka nopeasti asiakkaasi saa sinulta ”tervetuloa asiakkaaksi”- tai ”onboarding”-puhelun, joka syventää asiakkaan palvelukokemusta? Pystyykö teidän yrityksenne pitämään huolta asiakkaistanne, jotta heille ei tulisi turhia maksumuistutuskuluja? Kuinka tehokkaasti saatte kriisitilanteessa oikean viestin heti asiakkaille?

Meidän robottimme on vastaus näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Tämän kaltaisissa asiakasta palvelevissa robotin käyttökohteissa voimme ylpeästi kertoa, että asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä. Nämä puhelut eivät tuota reklamaatioita vaan tyytyväisiä asiakkaita. Oikein suunnitellut puhelut auttavat puheluun vastaajaa tai inbound-numeroon soittajaa.

Kun robottia käytetään oikeaan tarkoitukseen, se tuottaa hyötyä asiakkaalle ja tämän seurauksena poikkeuksellisen hyviä tuloksia yritykselle.

Anonymisoituja tulosesimerkkejä puhelurobotiltamme:

78,1 %:n tavoitettavuus = Automaattisilla puheluilla tavoittaa suurenkin asiakasmäärän tehokkaasti.

75 % täysiä vastauksia yhdistetyistä puheluista = Oikein suunniteltuna puhelurobotin kanssa on miellyttävä jutella.

68,7 % koki puhelun hyödylliseksi = Puhelurobotti soittaa, kun sille on hyvä syy.

40 % tilasi lisätietoa tekstiviestillä = Tehokas työkalu palvelupolun eri vaiheisiin.

0,013 %:n negatiivinen palaute perintäpuheluissa = Alhainen reklamaatioprosentti kertoo, että robotin kanssa asioiden hoito on miellyttävää loppukäyttäjälle.

Jos haluat keskustella puheluviestinnän automatisoinnista, asiantuntijatiimimme juttelee mielellään kanssasi.

Haluatko kuulla lisää?

Varaa ilmainen 15 minuutin etäesittely

Tutustu monipuoliseen mobiiliviestintäalustaamme etäesittelyn avulla. Kerromme sinulle henkilökohtaisesti viestintäalustamme toiminnasta sekä mahdollisuuksia, joita se tarjoaa eri käyttötarkoituksiin.

mobile_communication

Tietopankki

Artikkelit

5 merkkiä miksi on aika päivittää automatisoituun puhelujärjestelmään

5 merkkiä miksi on aika päivittää automatisoituun puhelujärjestelmään

Oletko kokenut näitä liiketoiminnan haasteita? Tässä 5 merkkiä joiden avulla tunnistat tarvitsetko automatisoitua puhelujärjestelmää

Mitä hyötyä automaattipuheluista on yrityksille?

Mitä hyötyä automaattipuheluista on yrityksille?

Tämä artikkeli kertoo sinulle kuinka tunnistat automaattipuheluiden parhaat käyttökohteet, ymmärtäen miten ne voivat vauhdittaa kasvua.

4 hyvää ja huonoa käyttökohdetta automaattipuheluille

4 hyvää ja huonoa käyttökohdetta automaattipuheluille

Tässä kirjoituksessa esittelemme neljä suosittua käyttökohdetta automaattipuheluille ja mikä on hyväksyttävä käyttökohde ja mikä ei