Takaisin artikkeleihin

On-Timen puhelurobotiikka mukana suomalaisten arjessa

On-Time on ollut mukana Suomen itsenäisyyden juhlarahaston Sitran pilottihankkeissa. Lue miten puhelurobotiikka mukana suomalaisten arjessa.

On-time

toukokuuta 24, 2022

23

Meillä on ollut ilo päästä vaikuttamaan suomalaisten arkeen – niin koronaviruksen vastaisessa taistelussa kuin myös tehostamassa kuntien asukkaiden osallistumista päätöksentekoon. Olemme olleet mukana Suomen itsenäisyyden juhlarahaston Sitran pilottihankkeissa, joissa on hyödynnetty tehokasta robottipuhelualustaamme.

On-Timen puhelurobotiikka on samalla saanut positiivista palstatilaa maamme suurimmissa medioissa. Nämä artikkelit kertovat siitä, kuinka robottipuhelut ovat mukana parantamassa meidän kaikkien elämämme laatua.

Robottipuhelut jäljittivät koronalle altistuneita Etelä-Karjalassa

Hs.fi: Korona­virukselle altistuneet saattavat pian saada puhelun robotilta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote toteutti yhteistyössä Suomen itsenäisyyden juhlarahaston Sitran ja konsulttiyhtiö 2M-IT:n kanssa hankkeen, jossa hyödynnettiin On-Timen robottipuhelualustaa koronavirustartuntojen jäljittämisessä. Robottipuhelut tavoittivat altistuneet henkilöt nopeasti ja vapauttivat terveydenhuollon henkilökuntaa tärkeämpiin tehtäviin.

Robottipuhelut ja muut uudet teknologiat tukevat terveydenhuollon kestävyyttä

MTV Uutiset: Sitra ehdottaa: Robottipuhelut avuksi koronatartuntojen jäljittämiseen

Sitra arvioi, että Etelä-Karjalassa toteutetun hankkeen vaikutukset osoittivat robottipuheluiden ja muiden uusien teknologioiden parantavan tartuntojen jäljittämistä merkittävästi epidemia-oloissa. Nykyisessä virusjäljityksessä on Sitran mukaan runsaasti kehitettävää, ja uudet teknologiat tukisivat terveydenhuollon kestävyyttä poikkeustilanteessa.

Kuntalaisten aktivointia robottipuheluilla

Yle Uutiset: Juha Huttunen saa soiton robotilta, jolla on kaupunginjohtajan ääni

Kuntien verkkosivujen kyselyihin vastaa tavallisesti vain pieni, aktiivinen joukko asukkaita. Samat ihmiset osallistuvat kunnan järjestämiin tapahtumiin ja laittavat alulle liki kaikki kansalaisaloitteet. Kaikkien kuntalaisten aktivoimiseksi yhdeksän kuntaa ympäri Suomea ovat ottaneet käyttöön robottipuhelut. Tässäkin kokeilussa olivat mukana On-Time ja Sitra.

Lue blogistamme lisää puheluautomaation mahdollisuuksista, niin julkisen sektorin toimintojen tehostajana kuin liiketoiminnan monipuolisena apunakin! On-Timen puhelurobottialusta tuo uusia mahdollisuuksia lähes kaikille kuviteltavissa oleville aloille.

Haluatko kuulla lisää?

Varaa ilmainen 15 minuutin etäesittely

Tutustu monipuoliseen mobiiliviestintäalustaamme etäesittelyn avulla. Kerromme sinulle henkilökohtaisesti viestintäalustamme toiminnasta sekä mahdollisuuksia, joita se tarjoaa eri käyttötarkoituksiin.

mobile_communication

Tietopankki

Artikkelit

5 merkkiä miksi on aika päivittää automatisoituun puhelujärjestelmään

5 merkkiä miksi on aika päivittää automatisoituun puhelujärjestelmään

Oletko kokenut näitä liiketoiminnan haasteita? Tässä 5 merkkiä joiden avulla tunnistat tarvitsetko automatisoitua puhelujärjestelmää

Mitä hyötyä automaattipuheluista on yrityksille?

Mitä hyötyä automaattipuheluista on yrityksille?

Tämä artikkeli kertoo sinulle kuinka tunnistat automaattipuheluiden parhaat käyttökohteet, ymmärtäen miten ne voivat vauhdittaa kasvua.

4 hyvää ja huonoa käyttökohdetta automaattipuheluille

4 hyvää ja huonoa käyttökohdetta automaattipuheluille

Tässä kirjoituksessa esittelemme neljä suosittua käyttökohdetta automaattipuheluille ja mikä on hyväksyttävä käyttökohde ja mikä ei