Takaisin artikkeleihin

On-Time mukana #puhuoikein-kampanjassa

On-Time osallistui #puhuoikein-kampanjaan, joka motivoi nuoria puhumaan oikein ja olemaan esimerkillisiä viestinnässä.

On-time

toukokuuta 21, 2020

”Hyvä viestintä ja kommunikointi ovat lähellä yrityksemme sydäntä. Lähdimme ilolla mukaan mahdollistamaan tärkeää asiaa”, kertoo Mikko Kohonen

Kiusaamisen ehkäisy ja eettiset kampanjat yhdenvertaisuuden kehittämiseksi ovat tärkeitä asioita. Perinteisen urheilun puolella ”Älä kiusaa” -kampanjat ovat erittäin tunnettuja. E-urheilu on harrastetuin ajanvietemuoto nuorison keskuudessa, ja siellä toimitaan yksilöinä ja usein nimimerkin piilossa, joten kiusaamisen ehkäisy on verkkokäyttäytymisen puolella erittäin tärkeä asia.

Kampanja motivoi nuoria puhumaan oikein ja olemaan esimerkillisiä viestinnässä. ”Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa”, kuuluu sanonta, joka tässä tapauksessa varmasti pitää paikkansa. Kampanjan laittoi alulle jyväskyläläinen E-Sport-keskus Victory Point. Meille On-Timessä asia on tärkeä kirjaimellisesti. Haluamme vahvistaa eettisiä arvoja työelämässä ja vapaa-ajalla.

Kampanjan sanomaa oli tukemassa  Jyväskyläläisiä urheiluseuroja ja huippu-urheilijoita, jotka ymmärtävät oikein puhumisen merkityksen. Hyvä viestintä auttaa kehittymään, takaa paremmat tulokset ja edistää kaikkea toimintaa.

Positiivista lumipalloefektiä oli synnyttämässä salibandyn maailmanmestarit Peter Kotilainen ja Mikko Kohonen. Mukana olivat seäk salibandyn liigapelaaja Jalo Kouvonen sekä naisten salibandyliigassa pelaavasta O2-Jyväskylän joukkueesta Helmiina Stark. Jääkiekon SM-liigaa edusti puolustaja Alex Lindroos. Naisten superpesiksen puolelta olivat Kirittärien Venla Karttunen ja Pesäkarhujen Susanne Ojaniemi. Naisten jalkapalloa edusti JyPK:n Tiina Tiainen  ja Sara Taavitsainen. Lisäksi mukana oli pitkän NHL:ssä, KHL:ssä ja SHL:ssä jääkiekkouran tehnyt maalivahti Ari Ahonen. Keräsimme urheilijoilta lyhyet videokommentit opiksi.

Haluatko kuulla lisää?

Varaa ilmainen 15 minuutin etäesittely

Tutustu monipuoliseen mobiiliviestintäalustaamme etäesittelyn avulla. Kerromme sinulle henkilökohtaisesti viestintäalustamme toiminnasta sekä mahdollisuuksia, joita se tarjoaa eri käyttötarkoituksiin.

Valitse oheisesta kalenterista itsellesi sopiva aika etäesittelylle.

Kuulemisiin!

mobile_communication

Tietopankki

Artikkelit

PostNord Strålfors Oy ja automaattipuheluita tarjoava On-Time Research Solutions Oy yhteistyöhön

PostNord Strålfors Oy ja automaattipuheluita tarjoava On-Time Research Solutions Oy yhteistyöhön

Yritykset panostavat yhä enemmän sähköisiin ja ympäristöystävällisiin viestintäratkaisuihin.

Vielä yksi kysymys: oliko tämä puhelu sinusta hyödyllinen?

Vielä yksi kysymys: oliko tämä puhelu sinusta hyödyllinen?

Tärkeimmät laadulliset mittarimme ovat puheluiden drop off -prosentin minimointi ja kuinka moni vastanneista kokee puhelun hyödylliseksi.

Hyvän ja pahan taistelu

Hyvän ja pahan taistelu

Hämähäkkimiehen setä antoi supersankarille monia ohjeita. Tärkein ohjenuora oli: suuri voima tuo mukanaan suuren vastuun.