Monikanavainen viestintäjärjestelmä

Yli viidenkymmen testatun käyttötapauksen perusteella tiedämme täsmälleen missä monikanavainen viestintä toimii ja missä ei.

Huippuunsa viritetyn kellokoneiston lailla toimivaan viestintäjärjestelmäämme upotetun tietotaidon avulla saavutat merkittäviä kustannussäästöjä ja kasvatat tuottoja.

Ontime_mobile_communications_platform
2022_On-time_hero-arrow-icon_01-01-01

Integroituna tai ilman integraatioita

- toimii molemmin päin

Tarjoamme alustan käyttöösi joko avaimet käteen -palveluna tai heti käyttövalmiina pilvipohjaisena SaaS-ratkaisuna, johon saat saman tien käyttäjäoikeudet.

Avaimet käteen -palvelussa kampanjoiden suunnittelu ja toteutus sekä analyysi hoidetaan puolestasi.

Tee-se-itse-palvelumallissa saat koko alustan käyttöösi joko itsenäisenä ratkaisuna tai tämänhetkisiin järjestelmiisi integroituna. Riippuen tarpeistasi Sinä valitset.

Tavoita asiakkaasi juuri oikealla hetkellä oikeassa kanavassa

Alustamme avulla on mahdollista tavoittaa vastaanottajat täsmälleen oikeaan aikaan asiakkuuden avainhetkillä. Tämä on mahdollista automaation, tekoälyn, eri viestikanavien sekä kattavien integrointimahdollisuuksien ansiosta.

Yrityksesi saa monipuolista hyötyä kassavirtojen tehostumisesta, sopimusten tehokkaammasta uusimisesta ja esimerkiksi mutkattomammista perintätoimista.

Kyse on suoraviivaisten kustannussäästöjen lisäksi myös kasvavista tuotoista.

jeffery-ho-oITfawv6t-8-unsplash

Meihin luottavat:

Haluatko kuulla lisää?

2022_On-time_illustrations_01-02

Entäpä tietoturva ja yksityisyys?

Meillä on erittäin painavat syyt suhtautua vakavasti tietoturvaan ja yksityisyyteen. Asiakkaisiimme kuuluu merkittäviä rahoitus-, vakuutus- ja terveydenhuolto-alojen toimijoita, joille tietoturva- ja yksityisyyskysymykset ovat olennainen osa liiketoiminnan uskottavuutta ja toimivuutta. Vastaava tietoturva ja huolellisuus kuuluu kaikille asiakkaillemme ja kaikkiin asiakassuhteisiimme.

Haluatko kuulla lisää?

Varaa ilmainen 15 minuutin etäesittely

Tutustu monipuoliseen viestintäalustaamme etäesittelyn avulla.

Kerromme sinulle henkilökohtaisesti alustamme toiminnasta sekä esittelemme mahdollisuuksia, joita se tarjoaa eri käyttötarkoituksiin.

Valitse oheisesta kalenterista itsellesi sopiva aika etäesittelylle.

Kuulemisiin!

mobile_communication